vineri, 22 ianuarie 2010

CF Bihorul Beiuş continuă să testeze! -Vasile SIN isi boteaza fiul SERGIU NICOLAE


Autor: Viorel CODREANU

Componentă a Seriei a 6-a din Liga a III-a la fotbal, CF Bihorul Beiuş îşi continuă pregătirile. În partida amicală susţinută miercuri, la Mizieş, în faţa formaţiei FC Bihor II Oradea, şi încheiată la egalitate, 1-1, antrenorul beiuşenilor, Rudy Kovacs, a mai testat câţiva jucători.

Astfel, au evoluat pentru CF Bihorul jucătorii Rus (23 de ani - Arieşul Turda), care a fost în pregătiri şi cu Luceafărul Oradea, dar nu l-a convins pe antrenorul Florin Fărcaş, Pârv (20 de ani - FC Vaslui), Peter şi Zima (ambii de la Frontiera Oradea). Aceştia vor fi testaţi şi astăzi, în meciul amical pe care beiuşenii îl vor susţine la Salonta, în faţa echipei de juniori A (antrenor, Gheorghe Ghiţ) a clubului CF Liberty Salonta.

În schimb, după amicalul cu FC Bihor II Oradea, s-a renunţat la jucătorii Bota (Frontiera Oradea), Şorca (Bioland Paleu) şi Bot (Tricolorul Alparea).

Ciobriş (student la Timişoara) va fi împrumutat din nou la Poiana Budureasa, iar Lazea va rămâne la Beiuş, împreună cu Odobasianu (transferat de la "Poli" II Timişoara).

Se pare că Paul Luca ar dori să joace din nou la Beiuş, revenind la sentimente mai bune.

Sâmbătă după-amiază, conducerea echipei, antrenorii şi jucătorii se vor deplasa la Ştei la botezul fiului antrenorului cu portarii, Vasile Sin.

vineri, 1 ianuarie 2010

Beius:Focuri de artificii in piata Samuil Vulcan!


Dupa cum a obisnuit locuitorii primaria a organizat si anul acesta focuri de artificii in municipiul Beius,mai precis in piata Samuil Vulcan, ele reprezinta simbolul trecerii in noul an, 2010.La multi ani, tuturor!
Sursa video:www.youtube.com