luni, 13 iunie 2011

Peste 500 de mii de vizualizari pentru Dansul pinguinului din Beius!

S-a intamplat acum 3 ani la o nunta la strand Laguna din Beius...Am filmat si am postat pe youtube au vazut deja peste 500,000...

duminică, 12 iunie 2011

Beius:Gunoaiele de pe malul Crişului Negru au fost ridicate

Administraţia Bazinală de Apă Crişuri a anunţat printr-un comunicat de presă că Primăria Beiuş a curăţat arealul cuprins între Uzina de Apă Beiuş şi malul Crişului Negru, umplut de gunoaie, majoritatea rezultate în urma activităţilor de construcţii şi renovări, după ce în toamnă sute de voluntari au curăţat zona în cadrul acţiunii "Let's Do It, Bihor".

De altfel, organizatorul acestei acţiuni, Şerban Bârlău, a fost cel care a sesizat ABA Crişuri şi Garda de Mediu, după ce Primăria Beiuş, anunţată şi ea de existenţa depozitelor ilegale de deşeuri, n-a făcut nimic pentru a remedia situaţia.

Echipe mixte ale celor două instituţii au realizat în urmă cu câteva săptămâni un control în Beiuş şi au dispus Primăriei să salubrizeze zona. Într-un final, acest lucru s-a întâmplat.

"Până la ora actuală s-a adunat un volum însemnat de deşeuri, circa 400 metri cubi constând în mare parte din deşeuri menajere, deşeuri de material lemnos, deşeuri inerte, adică beton şi balast, resturi de mobilier, instalaţii sanitare, deşeuri textile, PET-uri şi electrocasnice dezafectate", a declarat Pasztor Sandor, directorul ABA Crişuri.

După finalizarea acţiunilor de salubrizare, Primăria municipiului Beiuş trebuie să niveleze terenul şi să monteze un panou de avertizare privind interzicerea depozitării deşeurilor şi precizarea sancţiunilor în caz de neconformitate.

"Inspectorii din cadrul ABA Crişuri monitorizează modul în care sunt implementate măsurile traste şi, în perioada următoare vor intensifica acţiunile de control în zonă", se mai arată în comunicatul instituţiei.

SURSA:EBIHOREANUL.RO