miercuri, 1 septembrie 2010

Şteienii confirmă startul bun de sezon!

CF Bihorul II Beiuş - CSO Ştei 0-2 (0-0)

Stadion: Municipal
Spectatori: circa 100
Teren: bun
Timp: foarte bun, răcoros
Marcatori: Boldor 72, Clop 90+4
Remarcaţi: Sârb / Dumuţa, Boldor, Berce
Cartonaş roşu: Miclea 82 - eliminat pt. al 2-lea cartonaş galben
Beiuş: Iftimovici - Alb, Ganea (32 Magda), Gabor, D. Toma, Turcan (84 Abrudan), Sârb, A. Toma, Roman, Toader, Higyed. Antrenor: Alin Popa.
Ştei: Ilcău - Berce (90+4 Heredea), Dumuţa, Lazea, Marian, Negrita, Paşca, Bondoc (73 Clop), Ştefan (90+4 Popa), Miclea, Boldor. Antrenor: Voicu Popa.
Au arbitrat: Andrei Sztanyik - centru, Sergiu Alb şi Marcel Blaga (toţi din Oradea).
Observator AJF: Ioan Suciu.

Partidă deosebit de disputată, în care ambele echipe au făcut o mare risipă de energie, cu un plus pentru oaspeţi, care şi-au dorit mai mult victoria, impulsionaţi fiind pe tot parcursul întâlnirii de antrenorul Popa Voicu şi, mai ales, de preşedintele clubului, Sorin Bondoc, care la final a intrat pe teren şi şi-a felicitat jucătorii.
Gazdele au avut posibilitatea să înscrie prin Toader (minutele 5 şi 76), Alb (16 - ratare din 6 m) şi Higyed (54), dar le-au ratat cu mare seninătate.
Golurile şteienilor au fost deosebit de spectaculoase. Bondoc a trimis o pasă de la 30 de m lui Boldor, care a şutat imparabil sub bară. Apoi, în prelungiri (90+4), "rezerva" Clop a prins o "ghiulea" de la 25 de m, trimiţând balonul la vinclu, spre marea bucurie a galeriei şteiene şi a băncii tehnice a oaspeţilor.
Victorie preţioasă a formaţiei şteiene, o echipă tânără şi dornică de afirmare, adunată în jurul veteranilor Dumuţa (cel mai bun de pe teren) şi a lui Boldor, un adevărat "argint viu" tot meciul.
De remarcat şi arbitrajul foarte bun al brigăzii de arbitri, dovadă că se poate arbitra bine şi fără probleme şi în Liga a V-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu