joi, 23 septembrie 2010

Meci fără istoric: FC Hidişelu de Sus - CF Bihorul Beiuş II 7-0 (5-0)




Stadion: Tineretului
Teren: umed
Spectatori: cca 40
Marcatori: Filip 9, 38, Mangra 17, 39, Ţepele 23, Fâşie 82, Grozav 88
Remarcaţi: Filip, Lemak, Mangra / -
Hidişel: Giura - Lemak, Sime, Iova (83 Indrieş), Cheregi (80 Puie), Cozac, Bocioc (62 Milian), Hora, Mangra (62 Fâşie), Filip, Ţepele (74 Grozav). Antrenor: prof. Lucian Stance
Beiuş: Sultan - Magda (71 M. Toma), Turcan, Gabor, D. Toma (46 Drinc), Alb, Ganea (57 Abrudan), Roman, A. Toma (82 Dăgău), Toader (62 Haidu), Sârb. Antrenor: Adrian David

Pe un teren umed, muiat serios de ploaia căzută în noaptea precedentă, formaţia din Hidişel a efectuat un antrenament util în compania formaţiei CF Bihorul II Beiuş, alcătuită din copii cu vârste între 14 şi 17 ani. Cu un lot superior valoric, cu câţiva jucători cu experienţă acumulată ani buni în eşaloanele trei şi patru, dar şi cu un joc exact şi bine articulat, echipa gazdă a dominat de la un capăt la altul partida de pe Stadionul Tineretului. Având în faţă un adversar preocupat doar să limiteze proporţiile unei înfrângeri previzibile, formaţia din Hidişel a profitat la maximum de avantajele de care a dispus, tranşând soarta meciului încă din minutul 23, când Ţepele a înscris golul trei al formaţiei sale.
Condusă la scor de neprezentare, formaţia oaspete, s-a străduit să echilibreze disputa, fără succes însă. În poftă de joc şi determinaţi, jucătorii gazdă au continuat atacurile, până la fluierul final reuşind să mai înscrie alte patru goluri.
Chiar dacă a fost un succes facil, cei din FC Hidişel merită apreciată pentru dăruirea şi apetitul ofensiv dovedit pe parcursul celor 90 de minute, dar îndeosebi pentru faptul că au trecut peste eşecul din derby-ul cu FC Paleu, liderul seriei, apreciind just că războiul promovării este unul lung şi cu un final încă greu de anticipat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu