vineri, 3 decembrie 2010

Beiuş:CF BIHORUL, remiza acasa!

CF Bihorul a încheiat la egalitate meciul cu Termo Turnu Severin, scor 1-1.


FOTBAL. Ultima etapă a turului nu a fost deloc norocoasă pentru Bihorul Beiuş, care a pierdut două puncte pe teren propriu în partida cu Termo Drobeta Turnu Severin, scor 1-1 (1-0). Partida s-a disputat pe un teren greu, noroios. Beiuşenii au deschis scorul în minutul 18, când Trif a fost lansat în adâncime şi l-a executat cu un şut precis pe portarul advers. Gazdele au dominat în continuare jocul, dar n-au reuşit să-şi mărească avantajul.
Din păcate, oaspeţii au egalat în minutul 82, prin Câmpeanu, care a înscris printr-o lovitură cu capul în urma unui corner. „Am deschis scorul relativ repede, dar n-am putut apoi să mai marcăm. Am primit spre final un gol tipic pentru noi, în urma unei faze fixe. Oaspeţii s-au aşezat apoi cu două linii în apărare şi nu am mai reuşit să înscriem. Păcat pentru punctele pierdute cu atâta uşurinţă”, ne-a declarat antrenorul CF Bihorul, Adrian David.
Tehnicianul beiuşean a aliniat echipa: Odobasianu - Popa, Mihoc, Ardelean, Cobârzan - Borza, Drule ('70 Şerb), Silaghi ('88 Toader), Morar ('60 Agiurgioaie), Trif, Higyed ('60 Toma).
JB - G.N.www.bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu