duminică, 28 martie 2010

Zalau/Beius LIGA III-A:FC Zalău - CF Bihorul Beiuş 2-0 (1-0)

Greşelile i-au costat pe oaspeţi


Autor: Mihai ZAMFIR(Oradea)

CF Bihorul Beiuş a suferit al optulea eşec în seria a 6-a din Liga a III-a la fotbal. Într-o partidă contând pentru etapa a XXI-a, disputată ieri după-amiază, beiuşenii au cedat în deplasare în faţa formaţiei FC Zalău, sălăjenii impunându-se cu 2-0 (1-0).



După cum au decurs "ostilităţile", se poate spune că beiuşenii au pierdut pe mâna lor. În prima repriză, oaspeţii s-au întrecut în ratări, în timp ce sălăjenii au deschis scorul prin Chiş (min. 28), după o fază care nu anunţa nimic. În primul minut al reprizei secunde, Agiurgioaie putea egala, dar, din 5 metri, a şutat în portarul advers. Contrar cursului jocului, gazdele şi-au majorat avantajul, Cozma punctând după o fază fixă (69).

"Sunt foarte dezamăgit, pentru că am pierdut un meci în care puteam obţine un rezultat pozitiv. Ca nişte fraieri, am luat două goluri după o jumătate de ocazie a gazdelor. Gazdele au fost mai motivate şi se pare că jucătorii mei nu se simt cu cuţitul la os. Dar, 3-4 înfrângeri ne-ar putea arunca în zona minată", ne-a declarat antrenorul principal al beiuşenilor, Rudy Kovacs.

Pentru CF Bihorul Beiuş au evoluat: Lazea - Silaghi (24 Paul), Tăut, Coborzan, Şerb - Fl. Popa (72 Higyed), Mihoc, Morar (46 Agiurgioaie), D. Toma (68 Borza) - Trip, P. Luca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu