luni, 28 decembrie 2009

Accidentele de Craciun au devenit o "traditie"!

Accident cu 12 victime pe DN 76
Un teribil accident s-a consumat duminică dimineaţă, pe DN 76, între localităţile Grădinari şi Drăgăneşti.
secvente video

Evenimentul rutier s-a produs duminică, în jurul orei 5:30, trei maşini fiind implicate, a informat ofiţerul de serviciu de la Poliţia Rutieră.

Accidentul s-a soldat cu nu mai puţin de 12 victime, dintre care două ar fi suferit leziuni mai grave, a relatat aceeaşi sursă. Echipaje medicale multiple de urgenţă au acordat ajutor medical victimelor, la faţa locului, după care le-au asistat până la spital, însă câteva dintre persoanele implicate, ce nu au suferit răni grave nu vor rămâne la spital, a opinat ofiţerul de la Rutieră.
Ciudat

Şeful Poliţiei Rutiere, comisarul-şef Dorin Sava, care s-a ocupat personal de cercetarea accidentului, a relatat că o maşină Peugeot, cu şofer şi patru pasageri, se întorcea din Spania şi rula spre direcţia Ştei. Din sens opus venea o maşină Kia, care transporta patru pasageri, iar în spatele acesteia, circula un alt autoturism, un Volkswagen, cu un pasager în dreapta şoferului şi un altul, pe bancheta din spate.
La un moment dat, din cauze încă nestabilite de către poliţişti, Peugeot a intrat pe contrasens şi s-a izbit cu roata din faţă-stânga de Kia, după care s-a rotit şi a lovit şi VW care venea tot din sens opus, în spatele maşinii Kia, a detaliat comisarul-şef Sava.

În accident au fost implicaţi 13 bihoreni (nouă bărbaţi şi patru femei, cu vârsta între 16 – 28 ani), dar unul a plecat acasă fiindcă a scăpat nevătămat. Doi din cei 12 răniţi au fost duşi după primul ajutor medical la Spitalul din Beiuş, dar probabil mâine vor fi externaţi fiindcă nu au fost grav răniţi, a spus Sava. Ceilalţi 10 oameni au fost aduşi la Spitalul Judeţean din Oradea, doi dintre ei suferind leziuni mai grave, care însă nu le pune viaţa în pericol, a mai relatat şeful Poliţiei Rutiere.

Otilia Şandor sursa: www.bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu