duminică, 27 decembrie 2009

"DAR DE NUNTA", o reusita deplina!-concursul organizat de www.nunti-beius.ro si radio PROMPT Beius 96,4 Fm s-a bucurat de un real succes

Sfanta zi de Craciun a fost motiv de bucurie si sarbatoare pentru toti crestinii . Ce poate fi mai frumos decat sa oferi daruri intr-o asemenea zi ? La sediul Radio Prompt a fost un motiv in plus de sarbatoare . A sosit si ziua cea mare pentru cei inscrisi in concursul Dar de nunta organizat de www.nunti-beius.ro si Radio Prompt Beius deoarece a avut loc tragerea la sorti a castigatorilor. 24 perechi si-au manifestat dorinta de a participa la concurs , insa 8 au fost respinse deoarece nu au indeplinit conditiile impuse de concurs desi aceste conditii au fost prezentate destul de clar atat la radio PROMPT, cat si pe site-ul www.nunti-beius.ro . In final au ramas 16 perechi care cu siguranta asteapta acum cu mari emotii tragerea la sorti si premiul cel mare –decoratiuni pentru nunta in valoare de 2500lei, plus inca doua premii.
Chiar daca nu toti cei care au fost inscrisi sau aflat de fata suntem convinsi ca toti, si cei de acasa, au asteptat cu nerabdare acest moment. Toate biletele au fost puse intr-un bol, o fetita IULIA, a extras perechea castigatoare dar si alte 2 premii . Tinand cont ca a fost o zi speciala 25 decembrie(nasterea mantuitorului nostru ISUS HRISTOS), www.nunti-beius.ro a decis sa-i recompenseze pe toti participantii cu o oferta speciala de sarbatori, asadar in final toti se vor putea considera castigatori.

INCEPEM CU PREMIUL III
Extragerea biletului perechii castigatoare a premiului III, premiu care consta in buchet de mireasa si servetele personalizate cu numele mirilor si data nuntii.
Urmeaza primele momente de suspans, Iulia, fetita desemnata extrage primul bilet in care este scris numele ultimilor inscrisi in concurs.

PREMIUL II

Pentru locul II premiul consta in décor masa mirilor cu perdele lumini si drapaje, intrare sala, decorat cu arcada luminoasa si stalpi cu flori si servetele personalizate cu numele mirilor si data nuntii.



PREMIUL I

Extragerea perechii castigatoare a marelui premiu
–decoratiuni pentru nunta in valoare de 2500lei.

Pe aceasta cale aducem multumiri colectivului Radio Prompt Beius: Tzucu Luscan, Costel Fofiu, Ionel Goina, Ruxandra Domocos, Cristina Tinca, de asemenea tuturor participantilor si colaboratorilor,Revistei PUBLISTART Beius si siteului www.tarabeiusului.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu