luni, 28 decembrie 2009

Karateka beiuseni pe podium!

La sfârşitul celei de-a doua decade a lunii, la Braşov s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Ashihara Karate (proba de kata juniori). La competiţie au participat peste o sută de sportivi din toată ţara, Beiuşul fiind reprezentat de cinci sportivi.

Sensei Gheorghe Toderici, antrenorul de ashihara karate de la Beiuş, a reuşit să formeze o redutabilă echipa de luptători. După cele două titluri continentale obţinute cu o lună în urmă, în competiţia seniorilor, obiectivul pentru Naţionalele de la Braşov era să egaleze măcar rezultatele menţionate.
La Braşov, sportivii beiuşeni au obţinut două medalii de aur şi una de argint. Pe prima treaptă a podiumului au urcat Anamaria Paragină, la categoria (-18 ani) şi Teofil Herghelegiu (-12 ani), în timp ce Paul Ciupa a câştigat argintul în întrecerea juniorilor sub 16 ani. Sensei Ghiţă Toderici, campion european şi medaliat cu bronz la Mondialele din acest an, este mulţumit de prestaţiile din 2009 ale tinerilor săi elevi şi a anunţat că aceştia vor lua o binemeritată vacanţă, urmând ca imediat după Anul Nou să reia antrenamentele şi... asaltul spre medalii.
sursa: ziarul CRISANA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu