marți, 6 iulie 2010

Beiuşenii s-au reunit, dar îşi aşteaptă banii


Pe o vreme caniculară, echipa CF Bihorul Beiuş a efectuat luni primul antrenament, la Stadionul Municipal din localitate. Jucătorii beiuşeni aşteaptă să le fie achitate restanţele financiare, dar cu toate acestea au hotărât să se antreneze.

Rudy Kovacs, un antrenament şi... spre CF Liberty

Primul antrenament din această vară a fost condus de Rudy Kovacs, "principalul" beiuşenilor avându-i şi de această dată alături pe Adrian David (antrenor secund) şi Vasile Sin (antrenor de portari). Colectivul tehnic al echipei a avut la dispoziţie următorul lot de jucători: Odobasianu, Lazea, Sere, Tăut, Gabor, Alb, Şerb, Mihoc, Fl. Popa, Sârb, Roman, Silaghi, Borza, Mladoneszky, Ardelean, Higyed, Turcan, Bondoc, G. Bogdan, A. Toma, D. Toma, Paul. Singura noutate a fost Ardelean, jucător care aparţine de FC Baia Mare şi poate evolua atât în linia defensivă, cât şi la mijlocul terenului.
Conducerea beiuşeană speră în completarea lotului de jucători, mai ales că Andrei Toma este dorit de echipa Luceafărul Oradea (la reuniunea căreia s-a prezentat ieri), iar Mladoneszky ar putea ajunge la CF Liberty.
Începând de ieri, însă, CF Bihorul Beiuş s-a despărţit de antrenorul Rudy Kovacs (foto), care a primit oferta de a lucra pentru CF Liberty şi a acceptat această nouă provocare. Astfel, beiuşenii au rămas fără antrenor principal şi caută un nou tehnician.
"Evident că despărţirea de Rudy Kovacs este neaşteptată. A primit o ofertă, care a constituit o nouă provocare pentru el, iar nouă nu ne rămâne decât să-i urăm succes. Sperăm ca în cel mai scurt timp să putem anunţa numele noului antrenor principal. Dorim, de asemenea, completarea lotului de jucători, dar ceea este cert este că vom continua să dăm credit tinerilor", ne-a declarat Remus Ganea, preşedintele de la CF Bihorul Beiuş.

"Şefii" au dat asigurări că banii vor fi plătiţi

În şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) desfăşurată ieri la sediul Primăriei Beiuş, au fost discutate mai multe probleme referitoare la trecutul, prezentul şi viitorul echipei CF Bihorul. Astfel, atât primarul Adrian Domocoş, cât şi viceprimarul Gheorghe Costin au dat asigurări că jucătorii îşi vor primi restanţele financiare în cel mai scurt timp. De asemenea, edilul-şef a anunţat că va propune o colaborare conducerii FC Bihor, existând chiar varianta ca CF Bihorul să devină "satelitul" clubului orădean.
"Conform asigurărilor date de finanţatorii echipei, jucătorii îşi vor primi în această săptămână salariile restante. De săptămâna viitoare vor începe şi achitarea primelor restante. Este adevărat că dorim o colaborare cu FC Bihor, care să fie avantajoasă pentru ambele părţi", ne-a mai declarat preşedintele Remus Ganea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu