vineri, 16 aprilie 2010

Beius: Bihorul,remiza acasa!

În etapa a 24-a din Liga a III-a, Luceafărul Oradea a câştigat, la Dej, un meci crucial în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Bihorul Beiuş a izbutit doar o remiză pe teren propriu, cu CZ Zlatna.

Bihorul Beiuş - CS Zlatna 1-1 (1-1)

Marcatori: Trip 25 / G. Toma 19

Bihorul Beiuş: Odobasianu - V. Silaghi, Cobârzan, Tăut, Şerb - G. Bogdan, F. Popa (65 Morar), Mihoc, Trip - P. Luca, Agiurgeoaiei (81 D. Toma). Antrenor principal: Rudy Kovacs.

Beiuşenii au ratat şansa de a urca pe podiumul seriei a 6-a, după ce au obţinut doar o remiză pe teren propriu cu un adversar aflat în criză de puncte. Rezultatul reflectă, însă, raportul de forţe din teren, pentru că echipa gazdă s-a dovedit neinspirată, în timp ce zlătnenii s-au apărat organizat şi au iniţiat contraatacuri periculoase ori de câte ori au avut ocazia. Oaspeţii au marcat primii în minutul 19, când S. Toma l-a surprins pe Odobasianu, cu un şut de la 30 de metri (0-1). Egalarea a survenit repede, juniorul Trip (25) finalizând de la 8 metri o pasă a lui P. Luca (1-1). Beiuşenii au trimis de două ori mingea în bară prin Agiurgeoaiei (2) şi G. Bogdan (69), ambii în urma unor execuţii din afara careului mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu