marți, 25 mai 2010

Beius:Victoria care aduce liniştea: CF Bihorul Beiuş - Unirea Ungheni 2-0 (0-0)

Stadion: Municipal; spectatori: circa 300;
Marcatori: V. Silaghi 63, S. Ban 86
Remarcaţi: V. Silaghi, Mladoneszky, G. Bogdan / Eremiaş
CF Bihorul: Odobasianu - V. Silaghi, Cobârzan, Tăut, Şerb - D. Toma (70 Borza), Mihoc, Morar (90+4 Paul), G. Bogdan (88 N. Toma) - S. Ban (90+4 Corpaş), Mladoneszky. Antrenor: Rudy Kovacs.
Unirea: Eremiaş - Megheşan, Şt. Popa, Fekete, L. Silaghi - Balea, Şanta, H. Moldovan, Oltean (58 Aldea) - Pilcă, Dicher. Antrenor: Ioan Orosfoian.
Cartonaşe galbene: V. Silaghi / L. Silaghi, Oltean, Dicher.
Cartonaş roşu: Dicher (Unirea) - min. 81, pentru cumul de cartonaşe galbene.
Arbitri: Răzvan Cadar (centru) - Marius Alexa şi Sorin Rotaru (asistenţi). Observatori: Lazăr Pârvu şi Valentin Igna.


Beiuşenii au reuşit un joc foarte bun în faţa propriilor suporteri, după cele două victorii din deplasare, obţinute la Bistriţa (1-0, cu Gloria II) şi Cluj-Napoca (3-0, cu Sănătatea). Chiar dacă Şanta a şutat în bară, în minutul 34, meciul a fost la discreţia echipei gazdă.
Dacă în meciul cu Sănătatea a reuşit un hattrick, Morar a fost acum responsabil cu ratările, el "iertându-l" pe portarul oaspeţilor în minutele 49, 57 şi 73. Cel mai bun jucător de pe teren a fost însă Vlad Silaghi, care a şi deschis scorul în minutul 63, după un "un-doi" cu Mladoneszky şi după ce l-a driblat şi pe portarul advers (1-0). Acelaşi Silaghi a pătruns pe partea dreaptă şi i-a pasat lui Sorin Ban, acesta în poarta goală, după o neînţelegere între Eremiaş şi Megheşan (2-0).
Aflat în cârje, în tribune, Paul Luca a declarat: "Ţin să le mulţumesc colegilor de la seniori şi juniori pentru mesajele pe care mi le-au trimis în dificila perioadă pe care am traversat-o. Sunt fericit pentru rezultatele echipei din ultima perioadă şi îi felicit pe toţi cei implicaţi în aceste succese. Ţin să-i mulţumesc şi preşedintelui Remus Ganea pentru tot ceea ce a făcut pentru mine."
Fericit era după meci şi antrenorul principal al beiuşenilor, Rudy Kovacs: "Sunt fericit pentru această nouă victorie, care ne scapă de orice griji. Băieţii s-au mobilizat exemplar şi, după două succese obţinute în deplasare, au câştigat al treilea meci consecutiv. Mă bucur foarte mult şi pentru turul de forţă reuşit de Luceafărul. Mergem la Dej să nu pierdem, pentru a-i ajuta pe orădeni".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu