joi, 13 mai 2010

Stei:In sfarsit,Clubul Sportiv Orăşenesc!



Ionel POPA

Acţiunea Comitetului de iniţiativă privind revitalizarea sportului în oraşul Ştei se pare că va avea sorţi de izbândă. Într-o şedinţă a Consiliului Local s-a hotărât înfiinţarea Clubului Sportiv Orăşenesc.
"Se aprobă efectuarea demersurilor pentru înfiinţarea Clubului sportiv orăşenesc Ştei (CSOS), persoană juridică de drept public, privat şi interes local; CSOS este o instituţie polisportivă care are drept scop principal asigurarea unor condiţii organizatorice şi materiale de practicare a educaţiei fizice şi sportului în comunitatea locală, cu prioritate copiilor de vârstă preşcolară, tinerilor şi persoanelor în vârstă, practicarea exerciţiilor fizice în vederea integrării sciale, sprijinirea sportului pentru toţi şi a sportului de performanţă", au hotărât aleşii locali.
Prezenţi la această şedinţă, membrii Grupului de sprijin, care au împuternicirea celor 429 de semnături în dosarul depus în 29 aprilie la secretariatul Primăriei Ştei, şi-au manifestat satisfacţia pentru această hotărâre pe care o vor pusă în practică cât mai repede cu putinţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu