sâmbătă, 16 octombrie 2010

Divizia C:Luceafarul DA, Beiusul BA!

Naţional Sebiş - Luceafărul Oradea 0-3 (0-1)

Meci important pentru orădenii de la Luceafărul care, după semieşecul suferit în etapa precedentă pe teren propriu, au cucerit toate punctele puse în joc la Sebiş. Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în minutul 38 prin Paina, care a transformat o lovitură de la 11 m, avantaj rămas neschimbat până la pauză.

Partea secundă a fost marcată de inspiraţia lui Ţârlea, atacantul de la Luceafărul Oradea reuşind "dubla". Primul gol l-a marcat în minutul 61, după o minge primită de la Dumiter în careul mare, pentru ca în minutul 75 să şuteze imparabil de la14 m, fără speranţă pentru portarul echipei gazdă.

Luceafărul a evoluat în formula: Goia - Letan, Cura, Indrieş, Tăut (65 Micaş) - Dumiter (77 Buştea), Ov. Ghilea (85 Antal), Magda, Ţârlea - Paina, Popescu ('60 G. Bogdan). Antrenor: Dacian Nastai.

Unirea Sânnicolau Mare - CF Bihorul Beiuş 3-1 (1-0)

Eşecul de pe teren propriu din etapa trecută nu a rămas fără efect asupra fotbaliştii de la CF Bihorul Beiuş, care s-au văzut conduşi în partida de la Sânnicolau încă din minutul 17, autorul golului fiind Hecsko.

Istoria s-a repetat şi în repriza secundă, când, în minutul 48, gazdele, mai incisive în atac, au reuşit să-şi mărească avantajul la 2-0 prin Tulcan. Agiurgioaiei a readus speranţele în rândul oaspeţilor care au redus din handicap în minutul 60. Cu garda jos în cursa după egalare, CF Bihorul Beiuş a primit, însă, lovitura de graţie în minutul 3 al prelungirilor, când Bozian a stabilit şi scorul final, 3-1.

CF Bihorul Beiuş a a evoluat în formula: Odobasianu - Silaghi (46 Şerb), Cobârzan, Mihoc, D. Toma (80 Borza) - Fl. Popa, Drule (44 Higyed), Vanca, Morar - Trip (72 Toader), Agiurgioaie. Antrenori: Adrian David şi Alin Popa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu