miercuri, 6 octombrie 2010

Karateka şteieni, pe podium, la Budapesta

Autor: Ionel Popa

Capitala Ungariei, Budapesta, a găzduit, recent, un puternic concurs internaţional de karate, Szef '97 Cup Open Karate, ajuns la ediţia a 13-a. Au participat peste 1.000 de sportivi de la 113 cluburi din 26 de ţări, printre care şi România. Ţara noastră a fost reprezentată de karateka din Oradea, Ştei, Salonta, Aleşd, Petroşani, Timişoara, Reşiţa şi Botoşani.



Aşadar, într-o companie selectă, Şteiul a fost reprezentat de sportivi de la CS Crişul Negru: Christabel Costea, Ana Pahone, Denisa Moldovan, Adeline Demian, Iulian Halmai, Alexandru Rugină, Casian Ifrim, Dragoş Peic.

Cu toate că sportivii şteieni pregătiţi de Alin Paşca au participat în premieră la o competiţie de o asemenea anvergură, ei au avut o evoluţie bună, reuşind să cucerească două medalii.

La categoria kumite 12-13 ani, -43 kg, talentata şi ambiţioasa Christabel Costea a obţinut locul 3, după o evoluţie entuziasmantă. La kumite, categoria 12-13 ani, +52 kg, Iulian Halmai s-a situat pe poziţia secundă.

Ceilalţi şase sportivi au avut şi ei evoluţii dătătoare de speranţe, însă nu au prins un loc pe podium. Delegaţia şteiană mulţumeşte Primăriei şi Consiliului Local Ştei pentru că le-au făcut posibilă participarea la această competiţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu