marți, 15 iunie 2010

Budureasa:Poiana Budureasa a sărbătorit finalul unui campionat de excepţie

15.06.2010
Autor: Ionel POPA

Indiscutabil revelaţia actualei ediţii de campionat din Liga a IV-a Team Sport a fost Poiana Budureasa, echipă care la prima participare în acest eşalon a încheiat un sezon de excepţie, clasându-se pe locul III, o poziţie mai mult decât onorantă.

"Medalii de bronz", pe deplin meritate
Budurenii au ocupat poziţia a treia, cu 63 de puncte realizate în 30 de partide, reuşind 19 victorii, 6 rezultate de egalitate, bifând însă şi 5 înfrângeri. În tur, a fost învinsă pe teren propriu (0-1) de Victoria Avram Iancu şi a cedat două puncte (0-0) celor din Valea lui Mihai, iar în retur au cedat trei puncte (0-2) liderului Bioland Paleu, astfel că zestrea celor de pe "secături" ar fi fost mai consistentă. Golaverajul a fost bun, cu 88 de goluri marcate şi 38 primite. Golgeterul echipei a fost Adrian Rif, cu 13 goluri marcate.

Cuvântul dat, întotdeauna respectat
"Evident, sunt foarte mulţumit de poziţia ocupată de aceşti minunaţi jucători pe care, alături de antrenorul lor, îi felicit din inimă. Merită din plin admiraţia noastră, a celor care au fost alături de echipă întotdeauna şi aici mă refer la viceprimarul Vasile Grec, la consilierii locali Vasile Budău, Doru Bogdan, Cristian Dan, Vasile Galea, Gheorghe Goina, Nicolae Manciuc, Dan Mihoc, Gheorghe Mihoc, Ioan Gheorghe Ţiţ, Nicolae Vaida. În faţa echipei s-a implicat şi sunt ferm convins că o va face şi în continuare conducerea S.C. Geoasset Bucureşti SRL, iar pe această cale ţin să le mulţumesc. Întotdeauna cuvântul dat a fost respectat în totalitate, echipa având cele mai bune condiţii de pregătire, dar şi de transport la meciurile din deplasare, noi neavând nicio restanţă la niciun jucător care a evoluat şi a respectat culorile clubului nostru", ne-a spus primarul Radu Olea cu o satisfacţie evidentă.

Secretul succesului a fost relaţia de prietenie
"Cu riscul de a mă repeta, afirm că secretul succesului a fost relaţia de prietenie între conducere, stafful tehnic, jucători, dar mai ales suporteri, care au fost întotdeauna aproape de noi, încurajându-ne în permanenţă. Băieţii merită din plin o vacanţă relaxantă, iar dacă în iarnă am realizat un cantonament de zece zile în Perla Munţilor Apuseni, inegalabila staţiune montană Stâna de Vale, având condiţii excelente datorită prietenului nostru Mihăiţă, în pregătirea noului campionat vom încerca să se repete din nou acest fapt", ne-a mărturisit Ioan Niţu Fâşie, preşedintele budurenilor, omul care a fost liantul de încredere, dar şi de respect, între autorităţile locale şi jucători.

Munca şi disciplina, "armele" câştigătoare ale lui Sandu Balaj
Sandu Balaj a ştiut să impună echipei acea "răutate", în bunul sens al cuvântului, în evoluţia elevilor pe câmpul de joc, iar disciplina tactică impusă, îmbinată cu o muncă asiduă, au fost întotdeauna respectate. "Din cele cinci înfrângeri suferite, cea mai durerosă a fost în meciul de la Dobreşti, după o partidă în care gazdele au recurs la toate mijloacele de intimidare posibile şi la alte aspecte care nu fac cinste fotbalului. Cea mai "dureroasă" victorie a fost cea împotriva Bihariei Vaşcău, locul unde am început primii paşi în fotbal, însă eu, nefiind adeptul blaturilor, am jucat corect, la fel cum o voi face întotdeauna, deoarece nu voi trăda niciodată sportul rege", a mărturisit Sandu Balaj. Lotul de jucători utilizaţi a fost format din Florin Gaboraş, Septimiu Bărăianu, Ionuţ Sabău, Răzvan Ciuciu, Crăciun Pele, Gheorghe Ciobriş, Dragoş Balog, Lucian Junc, Valentin Sbertea, Ciprian Lazea, Adrian Negrita, Costel Oancea, Adrian Rif, Nicolae Nicolae, Ionuţ Fărcuţ, Ioan Oraş, Alin Tomuţiu, Eugen Drinc şi Livius Bogdan, el fiind un spectator special la meciul jucat sâmbătă (deoarece a fost operat de curând), adjudecat de bătrâni, 3-1, în dauna tinerilor.

Pe podium şi la distracţie
Conducerea budurenilor nu a rămas insensibilă la realizările echipei şi sâmbătă a mai "organizat" un meci într-un cadru de vis, acesta desfăşurându-se la Burda, pe malul lacului, într-o locaţie pusă la dispoziţie de Ioan Niţu Fâşie, care s-a dovedit a fi o gazdă, dar şi un organizator la fel ca şi în sport, adică de nota 10. Maestrul în arta culinară "Cula" a fost la înălţimea evenimentului, papilele gustative fiind din plin răsfăţate. Buna dispoziţie, dar şi "pata" de culoare au fost date de echipa de "greieri" profesionişti, compusă din Remus, Emil, Gelu, Vali şi Bodo, care nu au avut timp de odihnă deoarece echipa a jucat şi aici foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu