duminică, 6 iunie 2010

Ştei: Copiii au avut parte de o zi pe cinste

07.06.2010
Autor: Ionel POPA

Ziua Copilului a fost sărbătorită la Grădiniţa cu Program Prelungit (GPP), Grădiniţa cu Program Normal (GPN) şi la Şcoala "Miron Pompiliu", copiii având parte de momente unice.


Astfel, în "stupul" GPP şi GPN s-a muncit de zor în ultima perioadă, toate "albinuţele" pregătindu-se pentru ziua cea mare. Copiii din grupa pregătitoare s-au urcat în autocarul veseliei şi au plecat în excursie la Oradea, dar şi pentru a participa la diferite concursuri. Ceilalţi prichindei au avut parte de activităţi speciale printre care concursuri, jocuri sportive şi un carnaval în care fantezia a fost în prim-plan.
La Şcoala "Miron Pompiliu" proba talentului şi a imaginaţiei s-a trecut prin intermediul scenelor cu întâmplări "reale" din poveştile citite. Desenele au fost expuse pe holul şcolii, deoarece asfaltul, ud fiind, nu permitea acest lucru. "Parada prin oraş" a fost anulată din cauza timpului nefavorabil. Aşa că elevii s-au adunat în sala de sport pentru un spectacol de muzică şi poezie

Colegii lor care practică sportul au putut fi admiraţi alături de karatiştii de la CS "Crişul Negru" Ştei, care au făcut demonstraţii sub atenta îndrumare a prof. Călin Paşca, ei luptându-se, de altfel, în cadrul unui concurs dotat cu "Cupa 1 iunie".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu