vineri, 4 iunie 2010

STEI:Karateka şteieni, premiaţi de Ziua Copilului

05.06.2010
Autor: Ionel POPA

Sportul a fost la el acasă şi la Ştei, cu ocazia Zilei internaţionale a copilului. Pe lângă manifestări cultural-educative, la Sala de sport a Şcolii "Miron Popiliu" s-a desfăşurat şi o activitate sportivă.



Astfel, CS "Crişul Negru" Ştei (prof. Alin Paşca), în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Ştei, Şcoala "Miron Pompiliu" Ştei, Şcoala Generală Nucet şi Fundaţia "Margarita" Nucet, a organizat o întrecere sportivă care a avut două secţiuni, karate şi kickboxing. La Cupa "1 Iunie", desfăşurată în faţa unui public generos, sportivii s-au întrecut pe o suprafaţă de luptă reală. Arbitru a fost Sorin Vesa, şteianul participant în galele de K1.

Toţi concurenţii au fost declaraţi câştigători, cel mai încântat fiind mezinul demonstraţiilor, Ian Sărăcilă, de 5 ani, stabilit în SUA, Colombia (Carolina de Sud), care se află în vizită la bunicii din Ştei.

Sportivii au primit dulciuri şi băuturi răcoritoare, premierea fiind oficiată de Viorica Cozma, preşedintele Fundaţiei "Margarita". Karateka şteieni au mai fost premiaţi de Primăria şi Consiliul Local Ştei, care le-a oferit 21 de treninguri de prezentare de cea mai bună calitate.

Aceastã demonstraţie-concurs a fost un bun prilej pentru preşedintele-antrenor Alin Paşca de a-şi testa elevii înaintea celor două turnee internaţionale la care vor participa în curând, la Budapesta şi la Graz.

2 comentarii:

  1. Care premii? Au scos parintii sportivilor care au participat la demonstratie cate 20 de lei din buzunarele proprii ! NU-i este rusine "d-nei" Cosma sa minta ca a facut cadourile din partea Fundatiei Margariat?

    RăspundețiȘtergere
  2. D-na Cosma a participat la premiere cu cate un pachet de biscuiti care expira intr-o luna ! Trebuie sa faca ceva de ochii lumii sa se vada ca da si ea ceva din ce primeste pentru saraci ca acum i-au cam cazut aripile!Asa poate demonstra la cei din Olanda si Suedia ca da ce primeste filmeaza si da la cei de dincolo sa vada aceia cat e ea de corecta!Vaaaaaiiiii!

    RăspundețiȘtergere